Ви требаат 2 GB веб простор по цена од 990 денари годишно?

Тогаш овој пакет е за вас. Што содржи? Специјална понуда од 2 GB веб простор, 300 GB месечен трансфер, cPanel, ......

Карактеристики и цени

Linux и Windows пакети за хостирање од 380 денари годишно

Имате веб сајт? Сакате да го хостирате на нашите сервери? Ние ќе го поставиме за вас. Се разбира бесплатно.

Сигурност на која може да сметате

Не дозволувајте да бидете на несигурна мрежа. Користете ги нашите услуги и уживајте во 99.9%* uptime заедно со поддршката и можностите кои ги нудиме.

Карактеристики и цени

Linux веб хостирање МБ пакети

МБ пакети за хостирање на Linux сервери со вклучен cPanel. Инстант активација.

Web Hosting Цена со ДДВ од

380 денари /годишно ДЕТАЛИ

Linux веб хостирање ГБ пакети

ГБ пакети со зголемен трансфер на Linux сервери со вклучен cPanel.

Web Hosting Цена со ДДВ од

990 денари /годишно ДЕТАЛИ

Обнова на .mk домен

Сакате да го обновите вашиот домен? Од 1 до 10 години?

Web Hosting Цена со ДДВ

460 денари /годишно ДЕТАЛИ
За нас

Компанијата е основана во 2001 година и нашиот растеж е базиран на континуирана и посветена грижа за потрошувачите.

Контакт

Доколку имате било какво прашање или предлог, слободно контактирајте нé.

Електронска адреса:

info@server.com.mk

Телефон и факс:

02/ 3225 167, 6121 062

Мобилен телефон:

076/ 361 654

Социјални мрежи

За новости од нашата кујна