МБ ВЕБ ХОСТИРАЊЕ
МБ Веб хостирање

 

Хоби пакет 1

 

Цена 380 ден. /годишно
 • 100 MB Диск простор
 • 1000 MB Мес. трансфер
 • 1 Домен
 • FTP пристап
 • cPanel

Хоби пакет 2

 

Цена830 ден. /годишно
 • 250 MB Диск простор
 • 2500 MB Мес. трансфер
 • 1 Домен
 • FTP пристап
 • cPanel

Про пакет 3

 

Цена1400 ден. /годишно
 • 500 MB Диск простор
 • 5000 MB Мес. трансфер
 • Неограничено домени
 • FTP пристап
 • cPanel

Про пакет 4

 

Цена 2300 ден. /годишно
 • 1000 MB Диск простор
 • 10000 MB Мес. трансфер
 • Неограничено домени
 • FTP пристап
 • cPanel

Про пакет 5

 

Цена4500 ден. /годишно
 • 2500 MB Диск простор
 • 25000 MB Мес. трансфер
 • Неограничено домени
 • FTP пристап
 • cPanel

Про пакет 6

 

Цена6500 ден. /годишно
 • 5000 MB Диск простор
 • 50000 MB Мес. трансфер
 • Неограничено домени
 • FTP пристап
 • cPanel
За нас

Компанијата е основана во 2001 година и нашиот растеж е базиран на континуирана и посветена грижа за потрошувачите.

Контакт

Доколку имате било какво прашање или предлог, слободно контактирајте нé.

Електронска адреса:

info@server.com.mk

Телефон и факс:

02/ 3225 167, 6121 062

Мобилен телефон:

076/ 361 654

Социјални мрежи

За новости од нашата кујна